Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Radar legal
21 août 2014

STIG getest als de beste en door professionele chauffeurs erkend

radar

De STIG is ook getest dit jaar in een studie van de gecombineerde professionele chauffeurs in heel Europa. In feite, elektrosmog is de STIG gemeten en wordt niet door de politie herkend gedurende snelheidsmetingen. In tegenstelling tot de Coyote signaleert de STIG alle metingen. Of het nu een radar of laser controle of anoniem-co bewegende politieauto. Op de website http://geschwindigkeitsbussgeld.de/ aanvullende informatie te vinden. Sinds de STIG meet straling en is geen radar detector of camera detector, kan het apparaat worden verkocht en gebruikt in Duitsland. De STIG geeft een signaal als de straling ongezond is richting het voertuig. Dit signaal kan worden geïnterpreteerd als een waarschuwing voor een snelheidscontrole. SchreuderSolutions.eu is de fabrikant van de STIG en heeft al veel ervaring in andere Europese landen opgedaan. De afkorting staat voor Strahlungs Information Gerät. Het is niet de productie van de massaeenheid onze bedoeling slechts 50 units per maand worden met de hand maken. Schreuder Solutions heeft om stil te blijven in de voorkant van deze menigte. Dus de kwaliteit is gegarandeerd! STIGs worden nu gebruikt in tal van klanten in verschillende Europese landen. 

Door het gebruik van de STIG 5000 Duitse automobilisten hebben voorkomen boetes te versnellen. The STIG is een apparaat dat de straling meet tijdens het rijden. De ongezonde straling die wordt gebruikt door de politie om snelheid meten kan worden gedetecteerd. Of het nu een radar of laser controle.
Sinds de STIG dus straling meet, is het geen radar detector of camera detector en kan het apparaat worden verkocht en gebruikt in alle landen van Europa. STIG geeft een signaal, als straling met ongezonde kenmerken het voertuig bereikt. Dit signaal kan worden geïnterpreteerd als een snelheidscontrole. SchreuderSolutions.eu is de fabrikant van de Stig en heeft al veel ervaring in andere Europese landen opgedaan. Het acroniem 'STIG' staat voor 'Straling Information Device'. Journalisten van Times Magazine onlangs testte de STIG in Nederland en zijn zeer onder de indruk. In het tijdschrift "Ondernemend Nederland" de eerste review is gepubliceerd.

Meer informatie: http://www.coyote-alternatief.be/

Publicité
Publicité
Commentaires
C
Onzin produkt, werkt niet, niet goed, geld weg<br /> <br /> Internet oplichting<br /> <br /> ADVIES : Niet Kopen
Radar legal
  • À l'heure actuelle il n'existe qu'un seul dispositif qui est légal dans toute l'Europe. C'est le STIG du fabricant allemand Schreuder. Vous achetez un compteur électro smog qui se compose de technologie spécial.
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Publicité
Archives
Publicité